per person  2019

 

Kurserna i höst omfattar 7 gånger under 7 veckor.

80-90 minuter per gång om inget annat anges. Varierar från ställe till ställe. För exakt tid för en viss grupp, kontakta oss.

 


Bugg 710 kr

Bugg intensivkurs 290 kr

Foxtrot (tre tillfällen) 

Foxtrot intensiv 

Salsa (fem tillfällen)

Salsa intensiv nyb 200 kr

Salsa intensiv uppfölj 250 kr

Tjejträning (ett tillfälle)  230 kr

Bröllopsvals (ett tillfälle) 300 kr. 

Gammeldans (tre tillfällen)  300 kr

 

Betalning enligt kallelse som kommer då du är antagen, troligtvis bara någon dag efter du har anmält dig.


 

RABATT

Om du går två olika kurser samtidigt och betalar dessa vid samma tillfälle - 100 kr rabatt. (gäller endast  5- och 7-veckorskurser)

 


 

ANMÄLAN - BEKRÄFTELSE - BETALNING

Anmälan är inte giltig förrän du får en bekräftelse från oss via mejl att du har fått plats.  När du har fått bekräftelse per mejl är anmälan bindande.

Betalning till plusgiro 59 11 66 - 4 enligt den kallelse du får per mejl. Kontant betalning vid starten kan ibland fungera. Se kallelse eller hör med oss om det kan fungera i ditt fall.

AVBOKNING - ÅTERBETALNING Kursavgiften återbetalas till den som önskar då VI har ändrat förutsättningar för kursen, som ändrat tid eller dag för kursen. Avbokning av kursen ska göras skriftligen, gärna via mejl. Ange namn och vilken kurs som avses. Vid avbokning kan tillgodohavande medges om du omedelbart kontaktar oss för överenskommelse.

Du har enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler, rätt att ångra din anmälan gjord via internet eller telefon. Du kan avboka din anmälan genom att meddela oss skriftligen (mejl)  inom 14 dagar från det att anmälan är bekräftad av oss, och därmed återfå hela kursavgiften. Gäller ej intensivkurser som pågår under en dag/kväll. Gäller ej om det inbetalda beloppet understiger 400 kr. Om kursen har startat och du deltagit vid ett kurstillfälle har du accepterat att avstå från ångerrätten. Förutom vad gäller ångerrätten och det som står ovan så är anmälan bindande och du är därmed betalningsskyldig.

Plusgirokonto  59 11 66 - 4

Kontakt:   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


 

REGLER - KLIPPKORTET

När du startar kursen får du ett klippkort, (utom på de kortare kurserna). Kortet är personligt och får ej överlåtas, och skall tas med till varje lektionstillfälle. Det är endast giltigt under den innevarande kursperioden, och kan endast användas på den kurs som Du är inskriven på. (Vissa undantag kan göras, men kontakta oss då omgående, helst via mejl, för överenskommelse.)